Thursday, June 17, 2010

Heavenly

Photo of Lovely Daria

Nu har jag officiellt bytt blogg från blogg.se till blogspot.com. Känns riktigt skönt, lite av en tyngd som lättar från mina axlar. Allt är inte riktigt 100% i ordning än på bloggen men det fixar sig efter hand. Förutom att sitta med blogg-designen så har jag varit med mamma inne i halmstad under dagen. Jag tittade på solglasögon men typiskt nog så hade de inte ray-ban clubmasters i den större modellen. Såh det blir till att åka in dit nästa vecka igen. Innan jag beger mig till sängen för dagen så ska jag och mamma titta på SATC och American idol.
Night, S.

1 comment:

  1. Ja visst gör det ! Det är på min kompis tak i gamla stan där de har fixat en pool till de som bor i lägenheterna där. :)

    ReplyDelete

© Fashion and life through my eyes . All rights reserved.
Designer Blogger Template by pipdig