Monday, August 09, 2010

Vamp


I'm trying to decide what to wear tomorrow and at the same time I'm all head over heels for True Blood. I didn't watch the series on tv so I'm kinda having a True Blood marathon, at the moment.. The problem is just that I have to get up for work at 6 tomorrow. But I'll just have to finish the second season before bed! See ya'll tomorrow, S.

4 comments:

 1. sv: tackar, jag bara tog någon som stod i vitrinskåpet :)

  ReplyDelete
 2. fin blogg<3 kolla gärna min också:D<3

  om du har bloglovin kan vi följa varandra???

  ReplyDelete
 3. true blood är BRA!! har du läst böckerna?

  ReplyDelete
 4. Jeeesica: Nej tyvärr så har jag inte det :/ Funderar på det men tror jag gör det kanske efter serien... Skulle inte kunna hejda mig från att läsa ut alla böckerna på en gång annars :)

  ReplyDelete

© Fashion and life through my eyes . All rights reserved.
Designer Blogger Template by pipdig