Wednesday, January 05, 2011

Waitning for the sun to rise

4 comments:

 1. hej tjejen =)

  hahaha du är ju rolig. varför tvekar du? =D o.c is the shit! men sen är det ju en del pengar också.. ladda ner vetja? ;P haha.

  härligt och höra att det är bra hihi =) haha och jag håller verkligen med dig. man tröttnar efter ett tag av att bara va haha. man vill kunna ha lite struktur på sina dagar, men samtidigt, orka plugg!!! haha jaså... där ser man hur jkpg kan ändras haha.

  jo tack, det är bara bra här.. mitt lov har vart väldigt slapp. har inte gjort ett skit och jag har njutit till fullo haha =) jag tittar in på ladok och webmailen typ varje dag och inte har jag fått något resultat.. samma på posten haha. men jag vill inte ha något jävla resultat heller för jag vet att jag inte klarat tentan =( fan, jag har ingen aning om när vi börjar? =S när börjar du? haha. på nätet står det 24 januari? kan det stämma.. det är väl olika med tanke på kurser och sånt?

  kram tjejen ♥

  ReplyDelete
 2. haha åh va härligt med 1 dag till av ledighet haha =) we like! det gick säkert bra för dig gumman ♥ du behöver inte oroa dig hihi. håller tummarna för det bästa!

  haha, du måste ha o.c.. det är så jävla bra ju =D ♥ man blir helt besatt. tänk så ångrar du dig sen när skolan börjar och så kan du inte titta sen för du är helt upptagen med en massa plugg? =) haha.

  jag tror jag åker tillbaka redan på fredag faktiskt. saknar killen alldeles för mycket =( men jag kommer nog tillbaka hem igen innan skolan börjar hihi ♥
  kram på dig tjejen

  ReplyDelete
 3. åh tack vännen hihi. jag är riktigt nöjd över tröjan =) hade sån tur då det va den sista kvar hihi.

  haha du är ju söt! hur blev det nu då med boxen.. köpte du? =D

  ja jag och killen bor tillsammans i jkpg. bor hemma hos han och hans familj. dem har tillräckligt stort hus så jag får plats också haha. orka slösa en massa pengar på studentlägenhet när jag kan bo hos killen =) superbra! hur bor du då? studentlägenhet antar jag? =)

  haha jag har faktiskt ingen aning varför vi börjar så sent.. på nätet såg jag igår att alla fackhögskolor börjar 17:e medans lärare och kommunikation börjar 24:e haha =D lite lyxigt haha =)

  kram på dig

  ReplyDelete
 4. hihi man borde ha det oftare.. såna dagar är härliga, men det är inte alltid att man orkar eller att man har tid till det =(

  åh va härligt det lät att bo så nära skolan hihi. vi bor uppe på mariebo =) det är inte så jättelångt.. man kan gå ner till skolan. tar väl typ 20-30 minuter =) sjukt härligt på sommaren när det är fint väder, men på vintern blir det bilen eller bussen haha.

  haha ja vi får se vilken mjukstart det blir.. ber till gud att det blir lugnt haha. desamma för dig tjejen haha =) haha ja, jag tror man säger så =D
  kram tjejen ♥

  ReplyDelete

© Fashion and life through my eyes . All rights reserved.
Designer Blogger Template by pipdig