Tuesday, October 04, 2011

Today's inspo

Chic and simple to DIY

This fall (hopefully on Friday) I'm going darker than evcr before

Heart!

Seeeequins, bright up my day!
x S.

3 comments:

 1. those top nails are amazing! definitely going to be trying that over the weekend, beautiful choice of pictures. your blog is gorgeous too, following on bloglovin :)

  nakedfaun.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Hej! Jag såg din kommentar på min blogg. Jag är väldigt nöjd med min utbildning. Dock så vet jag att de gjort om den en hel del nu så jag tror att den är ännu bättre nu än när jag läste den. Men allt beror ju på vad man är ute efter. Jag uppfattar det som att den här utbildningen är väldigt attraktiv i arbetsgivares ögon. Jag fick ett jobb inom marknadsföring väldigt snabbt så fort jag började söka nu efter utbildningen. Det enda jag saknade med utbildningen var lite kurser inom grafisk formgivning... Tex webbdesign och annat estetiskt. Men jag tror att sådaba kurser ingår i programmet nu..? Vad är du ute efter med utbildningn du ska söka?

  ReplyDelete
 3. Nice nails!

  http://initialed.blogspot.com

  ReplyDelete

© Fashion and life through my eyes . All rights reserved.
Designer Blogger Template by pipdig